Eleged van az értelmetlen munkádból,
és vonz a vállalkozás szabadsága?

Járnád a magad útját, de nem tudod, merre indulj és mivel jár ez az egész? Akkor ezt a könyvet kerested!

„tetszik, jó provokatív, de támogató”

Kurtán Klára, karrier-tanácsadó & coach

„tabudöntögető és szemfelnyitó a vállalkozással, vállalkozókkal kapcsolatban”

Dr. Németh Mariann, életmód-navigátor, író

Ezt a könyvet kerested, ha

Olyan dologgal akarsz foglalkozni, ami nem csak pénzt hoz, hanem szereted is a hétköznapokban.

Többet, jobbat akarsz kihozni az életedből, és ezért kész vagy új dolgokat tanulni, és magadat megfigyelni.

Ha szeretnéd megtudni, hogy miben vagy jó, mire tudsz alapozni a leendő vállalkozásodban.

Ha hajlandó vagy az elején megállni és gondolkozni, hogy később sokkal több időd és jobb életed legyen.

Ha szeretnél olyan munkát végezni, amiben ösztönösen annyira jó vagy, hogy bátran kérheted el a méltó árat érte.

Ha nem tudod, hogy merre indulj, de mindenképp fejlődni akarsz. Csinálnád már, csak még nem tudod, mit. 🙂

„Tetszik, nagyon jó a hangvétele. Nagyon jó, hogy nem cicomázod, hanem belevágsz a lecsóba”

Dr. Németh Mariann, életmód-navigátor, író

Miben segít a könyv?

A vállalkozás, ami Neked lett kitalálva

Megtalálni azokat a tevékenységeket, amik nem csak pénzt hoznak, de szereted is. Amiről könnyen, lelkesen és büszkén tudsz mesélni. Ami a hétköznapokban a lehető legtöbb olyan tevékenységből áll, amit élvezel, és a legkevesebb nemszeretem feladat van benne. 🙂 Aminek a nagy célja eléggé fontos Neked ahhoz, hogy a rosszabb napjaidon is motiváljon.

„Eddig fel sem merült bennem, hogy van olyan foglalkozás, amit nem “gürcölős” munkaként élek meg, hanem hivatásként, amit imádok.”

Grebenár Kamilló

Ne legyél seggfejekkel körülvéve

És te magad se legyél az. 🙂 Hogyan segít a Te vállalkozásod abban, hogy minél kevesebb életunt zombi kóvályogjon a világban? Hogyan tudod magad körülvenni olyan emberekkel, akik között jól érzed magad? Mit szólnál ahhoz, ha megválogathatnád, vagy jobb fejjé tehetnéd a főnöködet, munkatársaidat, ügyfeleidet, családodat, barátaidat?

„Szandra fontosnak tartja a jó – értsd elégedettség és boldogság felé vezető pénzekereseti tevékenység – össztársadalmi hasznát. És tényleg, speciel szerintem igaza van.”

Fazekas Dóra, virtuális asszisztens, gyártásvezető, részletgazda

Lendület az induláshoz és újratervezéshez

Ha látod, mennyi lehetőséged van, akkor bátrabban mersz tervezni, és azt mondani: „na MOST belevágok valami újba, mert nem is olyan félelmetes, és lehet ezt okosan is.” Úgy tudsz valami újba kezdeni, hogy nem kell a nulláról indulnod, mert hasznosítod, amit eddig megtanultál és tapasztaltál.

„Ha ezt a könyvet előbb olvasom, akkor nem kellett volna félévig személyes VIP agymosást végezni rajtam, hogy merjek is vállalkozni.”

Sajti Károly, Online marketing automatizáló

Ne kelljen egy bizniszrobottá válnod

Nem szeretnél (vagy nem tudsz) bekerülni egy válallkozói darálóba, és végrehajtani a „tuti biznisz checklista” feladatait? Nyugi, nem kell. A könyvből megtudod, hogy mi a TE recepted, és segít rájönni, hogy TE mit akarsz. Így nem téged kell a vállalkozáshoz igazítani, hanem a vállalkozást szabnánk rád?

„Valami elképesztő az, ahogyan Szandra megfogja a vállalkozói lét kérdéseit, és ahogyan azokat folyamatosan előbukkanó, mindennapi, kézzelfogható példákon át illusztrálja. Nem is akárhogyan, természetes könnyedséggel, ironikus humorral, egyedi szófordulataival, amelyek szórakoztatóvá és befogadhatóvá teszik a témát.”

Marosi Mónika, Angol magántanár

Hozott anyagból dolgozunk

Felmérheted, hogy mik a gyengeségeid, erősségeid, milyen lehetőségeid és akadályaid vannak. Közben kapsz egy leltárt magadról, hogy mi az, amid már most megvan a vállalkozáshoz. Ezután már látszik az is, hogy mik azok a területek, ami érdemes fejleszteni, és mik azok a feladatok, amit messziről kerülnöd kell.

„Az tetszett benne, hogy elismeri az egyéni nehézségeket, korlátokat és ezzel együtt nyújt személyre szabott inspirációt”

Fazekas Dóra, virtuális asszisztens, gyártásvezető, részletgazda

Pénzt csak pénzből lehet? Nem.

Akkor miből? Eladhatod a tudásodat, a termékedet, a szolgáltatásodat, az ötletedet, a figyelmedet, a munkádat, az idődet és még sorolhatnám. Már most rendelkezel egy csomó hasznos dologgal, és valószínűleg nem is tudsz róla. A könyv és a munkafüzet segít előpiszkálni belőled ezeket a számodra észrevehetetlen, másnak viszont extra hasznos értékeket. Kiléphetsz az információbuborékodból, teljesen más szemszögből nézhetsz magadra, és észrevehetsz olyan dolgokat, megoldásokat, amit eddig nem láttál, pedig ott volt az orrod előtt. 🙂

„A könyv segített megtalálni az erősségeimet és azt, hogy ezeket hogyan hasznosíthatom. Pedig előtte azt se tudtam, hogy vannak erősségeim. :)”
Grebenár Kamilló

Önismeret, önfejlesztés, elakadások

Ha van olyan problémád, ami zavar az életedben, az kihatással lesz a vállalkozásodra is. Hogyan lehet ezeket „megjavítani”, kiküszöbölni, hogy ne akadályozzanak? Plusz azt is megtudod, hogy mik azok a tulajdonságaid, amik hibának tűnnek, pedig abban rejlik az erőd. Ezeket nem megszerelni kell, hanem a megfelelő helyen és módon hasznosítani.

„Anno nem gondoltam volna, hogy a különböző képzések és a mélyreható önismereti programok milyen durva szinten tudnak hatni a vállalkozói létre és úgy általában önmagam megtalálásban.
Konkrétan nem ismerem meg a 6-10 évvel ezelőtti énemet.”

Sajti Károly, Online marketing automatizáló

Lépésről lépésre haladni

Ne rögtön a családi vagyont tegyed be a “tuti bizniszbe”. És ne váltsd ki a vállalkozóit, az kb. a legutolsó lépés. Akkora lépésekkel haladj, ami elég biztonságos, de folyamatosan haladsz előre. Hogyan? Ebben segít a könyv. 🙂

„Volt néhány konkrét kimatekozós példa. Ez nagyon bejött. Nálam konkrétan életmentő lett volna, ha egy kockás papíron előre kiszámolom ezeket.”

Dr. Németh Mariann, életmód-navigátor, író

A helyed a világban

Megtalálhatod azt a helyet a piacon, ahol nincs versenytársad, mert ami neked ösztönből jön, másnak azt hatalmas erőfeszítés lenne leutánozni. Mindezt nem a szokásos piaci szempontok, hanem a Te személyiséged alapján. Hogy kell ezt elképzelni? Nem a kisvállalkozók könyvelője leszek, hanem a legkedvesebb, kutyabarát könyvelő; vagy a legfelkészültebb, tanulásmániás könyvelő; vagy az extrémsportokat szerető, leggyorsabb válaszidejű könyvelő. Majd ezután megnézzük, hogy ki az a piac, akit ez igazán értékeli.

„Vállalkozóként számos megerősítést kaptam benne, hogy jó az út, amin járok. Szandra jó pár éve eltüntette a begyöpösített programomat, hogy „csak a munkahely a biztos, a vállalkozás meg egy nagyon veszélyes dolog”, és végre elindítottam a saját vállalkozásom. A 0. pillanattól azzal foglalkozom, amit szeretek, olyan szabadságot és eredményeket éltem meg, hogy azóta is hálás vagyok neki.”

Sajti Károly, Online marketing automatizáló

Mit mondanak az olvasók?

Kinek ajánlják és miben segített nekik a könyv?
„Mindenképpen ajánlom azoknak, akik nem találják a helyüket a munka világában és többre vágynak.”
Grebenár Kamilló
„A könyv arról szól, hogyan ÉRDEMES NEKED vállalkozásra adni a fejed. Nagyon gyorsan tisztába rakja a fejedben élő hiedelmeidet, tévképzeteidet, amiket jobb minél előbb levetkőzni. Mindezt kíméletlenül életszerű, helyenként fájdalmasan nyers de annál inkább tűpontosan gócpontba hatoló hasonlatokkal. Esélyed nincs nem magadba nézni.”
Bartyik Kata, művész
„Olyan alapvető témákat feszeget, amiken mindenkinek el kellene gondolkodnia mielőtt vállalkozik, vagy ha már vállalkozó, és nem elégedett a helyzetével. „
Dr. Németh Mariann, életmód-navigátor, író

„Kinek kell mindenképp elolvasni? Akik már benne vannak egy vállalkozásban, vagy szeretnének vállalkozni. Nincs korhatárhoz, vagy szakmához kötve, minden érdeklődőnek segíthet, hogy megtalálja a saját útját.”

Szilák Edit, gyógypedagógus, tanár
„Ami a legjobb benne: Sok-sok részterületre felhívja a figyelmet, amelyekkel esetleg érdemes külön is foglalkozni, elmélyedni bennük. Ennek ellenére megmarad egésznek, komplexnek.”
Fazekas Dóra, virtuális asszisztens, gyártásvezető, részletgazda

„Tulajdonképpen egy olyan használati útmutatónak mondanám, amelyben a Mit ne csinálj! mondatok vannak többségben és mellé nagyon szemléletes életszerű, megtapasztalós példákat hozol.”

Dénesné Sz. Andrea, Lemma coach, tanulási tréner

Miben más ez a könyv?

Emberi nyelven beszél

Nem egy doktori disszertáció, szakszavakkal teletűzdelt iromány, vagy részletes esettanulmány agyonmotiváló számokkal. De nem is egy megfoghatatlan spiri maszlag, hanem hétköznapian és érthetően összefoglalja azt, amivel nap mint nap szembetalálkozhatsz Te is.

„Nagyon közvetlennek érzem és ez jó. Komfortossá teszi az embernek az olvasást és persze azt is képzeli mellé, hogy olyan, mintha ez az ember ismerne, hiszen azt a hangot üti meg, amin én is pendülök. Kedvelem a nagyon lényegre törő és tűpontos leírásaid.”

Bartyik Kata, művész

„El kell mondanom, hogy nagyon élveztem a könyv olvasását: egyrészt szuper a mondanivalója, másrészt nagyon tetszik a stílusa (nem is nagyon javítottam bele), harmadrészt pedig sok helyen magamra ismertem – és nem csak a korrektoros részre gondolok. 😃 Bevallom, nekem nagyon tetszett a szókimondó stílusod. Mostanában sokan modoros, „léleksimogató” stílusban írnak, amivel szerintem sokkal nehezebb felrázni az embereket.”

Mosolygó-Marján Erzsébet, szerkesztő-korrektor, könyvmentor
„Ami nekem új volt: olyan könyvet olvasni, amely ennyire hétköznapi, vagyis könnyen érthető nyelven fogalmaz. Mintha csak a barátaimmal beszélgetnék, mégis rengeteg a tudásanyag benne.”
Fazekas Dóra, virtuális asszisztens, gyártásvezető, részletgazda

Nem egy felületes TODO list

Nem mondja meg, hogy holnap reggel mikor kelj, és mit csinálj, sem azt, hogy milyen sikerszokásokat kell felvenned, vagy hány forintot kell költened hirdetésre. Ennél sokkal alapvetőbb kérdéseket feszeget, amit nem hagyhatsz ki a számításból. Ezek nélkül a legjobb üzleti terv, stratégia, napi feladatlista, vagy atomprofi időmenedzsment is tök fölösleges.

„”Nagyon tetszett benne, hogy nem csak a “felszínt kapargatja”. A szakmai oldal mellett bemutatja, milyen lelki tényezők mozgatják az embereket.”
Grebenár Kamilló

Nem egy gyors látszatmegoldás

Nem fog robbanásszerűen szanaszéjjel motiválni és úgy tartani életed végéig. De egyszer csak észreveszed, hogy valahogy könnyebben mennek a dolgok… nem azért, mert csak elég volt rágondolni és az univerzum beszipkázta neked, hanem mert már tudod, hogy merre mész, ezért észreveszed a lehetőségeidet.

Nem változtatja meg az életedet 3 perc alatt. De elindíthat téged az utadon, meg a bogarat az agyadban. 🙂 Az elképzelt áloméleted és a valóságod elkezdhet egyre jobban hasonlítani. 😀

„Amiben más a többi könyvhöz képest: nem egy konkrét “how to” megoldást kapok, hanem egy átfogó képet a lehetőségekről és a lehetséges útirányokról.”

Sajti Károly, Online marketing automatizáló

Nem válaszol, hanem kérdez

Itt nem lesznek tutibiztos válaszok, bebetonozott módszerek, meg sikerreceptek és a “10 elképesztően egyszerű trükk, ami a gazdagsághoz vezet…” lista sem.

Ez a könyv nem fog kérdéseket megválaszolni egyértelműen, sablonosan, mindenkire ráhúzhatóan… sőt, téged fog kérdezgetni.

„Nem egy problémára ad megoldást, hanem emberi nyelven bemutatja, hogy mindenki a saját magához illő vállalkozási formát tudja kialakítani. Nincs olyan, hogy KELL. „
Sajti Károly, Online marketing automatizáló

Nem csak egy könyv, de tényleg 🙂

Tartozik hozzá egy online munkafüzet, ami végigvisz az egész folyamaton, hogy a végén legyen egy saját vállalkozói recepted.

Ki vagyok, és miért tudok Neked segíteni?

Évek óta online marketing kivitelező, vállalkozási tanácsadó, honlapkészítő, mentor/coach-szerű valami, vállalkozásmániás, fejlődésmániás, automatizálásmániás, és a leendő mentorod, ha Te is úgy akarod. 🙂

Körbejártam már az egész vállalkozás témát minden oldalról. Volt már 2 teljesen különböző saját vállalkozásom is, egy totál katasztrófa, és évek óta jól működő is… 🙂 Megszámlálhatatlan cégnél voltam különböző felállásokban a fejlesztő/problémamegoldó funkcióban.

Aztán elkeveredtem a személyiségtípusok, pszichológia, agyműködés, emberi viselkedés területeibe is. Majd rájöttem, hogy ezeknek sokkal nagyobb hatása van a vállalkozásra, mint bármilyen üzleti ismeretnek.

Ezért persze rákattantam, és az évek során észrevétlenül kialakult egy módszerem, ahogyan kipiszkálom az emberekből, hogy milyen vállalkozás való nekik, ezen vezet végig a könyv is.

A kamerába nézés nincs a tehetségeim közt 😀

Amit mások mondanak rólam:

Katt a képekre a nagyításhoz 🙂

Az alábbi bónuszokat is megkapod a könyvhöz

Bónusz 1 (értéke: 5990 Ft)

Útkeresőből vállalkozó online munkafüzet

(gépen kitölthető és kinyomtatható formátumban is)

Dolgoztat Téged. 🙂 Nem lesz elég elolvasni, és legyinteni, hogy „oké, ez is megvolt”. Ott lesznek az üres helyek, amik idegesítően jelzik, hogy itt még dolgod van. 😀

Lebontja a gondolkodnivalókat. Nem egy hatalmas falatot kell egyben lenyelned, hanem egy-egy kis lépést téve jutsz el a megoldáshoz. Sok egyszerű kérdésen visz végig, amelyikből néhányról kiderül, hogy nem is olyan egyszerű rá a válasz. Viszont ha megvan a megoldás, akkor nagyot ugrasz előre, és akkor jön a „jééé, tényleg, tök egyértelmű… erre eddig miért nem gondoltam”. 🙂

Írásra kényszerít. Teljesen mindegy, hogy gépen vagy kézzel írod, de egyrészt nyoma lesz, másrészt kénytelen vagy átgondolni. Amíg csak a fejedben kavarognak a dolgok, akkor az egész egy megfoghatatlan massza, nem csoda, hogy nem tudod kibogozni. Ha leírod, akkor lesz mibe kapaszkodni. Lehet, hogy magad is meglepődsz, miután elolvasod, amit írtál, hogy „húú, ez honnan jött? Nem is tudtam, hogy gondolok ilyet.”

„Szerintem ez nagyon jó, hogy a könyv alappilléreit leköveti a munkafüzet. Ad egy fajta rálátást önmagunkra, de ugyanakkor nem is marad magára az olvasó, és tud segítséget kérni. A kiértékelés is egy nagyon jó ötlet. Kerek a könyv, a munkafüzet, a kiértékelés és a facebook csoport így együtt. Gratulálok!”

Dénesné Sz. Andrea, Lemma coach, tanulási tréner

„A munkafüzetet 3 dolog miatt nagyon jónak tartom: 1. Gyakorlatias 2. Elég jó mankót is ad, hogy tényleg kitöltsd. Nem csak oda van vetve 10 kérdés és aztán pont pont pont, hajrá. Sztem ez azért is fontos, mert a legtöbb embernek elkezdeni nehéz. De ha kapnak egy löketet, néhány példát, egyből jobban értik és ezért el MERIK kezdeni. 3. Én akkor értek meg egy ilyen könyvet, ha van egy “elmetérkép” róla a fejemben. És ez a munkafüzet egy nagyon jó esszenciája röviden, lényegretörően a könyvnek, miközben interaktív.”

Bartyik Kata, művész

Bónusz 2 (általában havi 5-10000 Ft egy ilyen klubtagság, de az értéke annyi amennyit kihozol belőle 😉 A mi vállalkozásunkat például egy ilyen csoporttagság indította be)

Útkeresőből Vállalkozó Klubtagság

Ez egy zárt csoport, ahol nem csak és segítek neked más vállalkozásközeli szakértőkkel együtt, hanem a többiekkel együtt átbeszélheted a feladatokat, vagy a végeredményt. Lesz egy közösség, aminek a tagjai ugyanolyan kérdésekkel foglalkoznak, mint most te. Valaki ebben, valaki abban a kérdésben tart előbbre, így tudtok egymásnak segíteni. Nem csak hasznos információkat és kapcsolatokat találhatsz itt, hanem egy nagyon jó közösséget, ahol panaszkodás helyett végre tervezés, ötletelés és haladás vár.

Ráadás: Páros csomag

Haladjatok együtt! Ha ismersz olyat, aki szintén fontolgatja a vállalkozást, elege van a munkahelyéből, vagy szeretne többet kihozni magából és az életéből, akkor ez Nektek szól!

Válasszátok a Páros csomagot, így jobban jártok. 🙂

Vagy akár meg is lephetsz valakit egy ajándékkal, ami végre tényleg hasznos, mégsem konyhai robotgép. 🙂

A páros csomagban kedvezményesen juthattok a könyvhöz, és persze minden bónuszt megkaptok mindketten.

„Ez hülyeség” garancia

Tudom, hogy az indulás előtt mennyi kérdésed lehet. Mindenre van valahol válasz, csak találd meg… vagyonokat el tudnál költeni ezekre a dolgokra, de nem tudod, hogy melyiknek van értelme, és melyiknek nincs.

Ezért találtam ki az „Ez hülyeség” garanciát, hogy ezen ne kelljen aggódnod 🙂

Ha elolvasod a könyvet, és semmi érdekeset nem találsz benne, vagy a munkafüzet összes kérdése mind teljesen egyértelmű, gondolkodás nélkül meg tudod válaszolni, és nem kapsz tőle semmi újat, akkor csak jelezd nekem, és visszaadom a teljes árát.

Válaszd ki, hogy melyik csomagot szeretnéd 🙂

Az alábbi összegek nem „csinált” kedvezmények, hanem tényleg ennyi bónusz jár 🙂

E-book csomag

1 db e-book (PDF)
1 db online munkafüzet
1 személynek klubtagság

11.980 Ft

5990 Ft

Könyv csomag

1 db nyomtatott könyv
1 db online munkafüzet
1 személynek klubtagság

12.980 Ft

6990 Ft
+ szállítás

Páros könyv csomag

mert együtt könnyebb 🙂
2 db nyomtatott könyv
2 db online munkafüzet
2 személynek klubtagság

25.960 Ft

12990 Ft
INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL

Az alábbi űrlapon tudod megrendelni a könyvet

„A könyv nem egy egyértelmű utat ír le és nem tesz senkit azonnal vállalkozóvá. Sokkal inkább iránytűként mutatja meg a lehetséges utak tucatjait, hogy hogyan tudsz elindulni a saját utadon, és lehetsz szabad a kezdetektől fogva. Átfogó képet ad a vállalkozásról, hogy ne csak a felszínt lásd, és a szociális platformokról jövő parányi morzsákból alkoss egy eltorzult képet. Emberi nyelven bemutatja, hogy tudsz hozzád illő vállalkozási formát kialakítani, ahol rajtad múlik, hogy Neked mi is a szabadság (pénz, idő, nyugalom, nem ébresztőre kelés stb…).”

Sajti Károly, Online marketing automatizáló

„talán majd később…” vagy „még várok a vállalkozással…”
Ez a könyv pontosan ebben a fázisban a leghasznosabb, most vagy a legjobb időben, úgyhogy ne hezitálj!

Én is nagy halogatómester tudok lenni néha, ezt a könyvet is évekig írtam. 🙂 Amikor viszont a helyére kattant valami, onnantól beturbóztak az események. Ezt adhatja meg Neked is a könyv.

Ha már eddig elolvastad, akkor valószínűleg érdekel, és szeretnél előbbrejutni. Kíváncsi vagy és fullos pénzvisszafizetési garancia is van, úgyhogy semmit nem bukhatsz.

Ebben a könyvben azt is megtudod, hogy MIÉRT halogatsz és hezitálsz. 🙂

Ha vársz, és azon gondolkodsz, hogy kitöltsd-e az űrlapot, akkor nem sok változás lesz az életedben. Minél később teszed meg, annál később szabadul fel időd és energiád!

Ne hezitálj tovább, menj vissza az űrlaphoz és és tedd meg a nulladik lépést, hogy szabad vállalkozó lehess és végre azzal foglalkozhass, amit igazán szeretsz!