Szerethető vállalkozás idegbaj és milliós befektetések nélkül? Van ilyen!

Hogyan találd meg a rád szabott vállalkozást, ahol élvezed a munkanapokat? Erről szól a könyv! Olvass bele most ingyen! 🙂

Ezt a könyvet kerested, ha

Olyan dologgal akarsz foglalkozni, ami nem csak pénzt hoz, hanem szereted is a hétköznapokban.

Többet, jobbat akarsz kihozni az életedből, és ezért kész vagy új dolgokat tanulni, és magadat megfigyelni.

Ha szeretnéd megtudni, hogy miben vagy jó, mire tudsz alapozni a leendő vállalkozásodban.

Ha hajlandó vagy az elején megállni és gondolkozni, hogy később sokkal több időd és jobb életed legyen.

Ha szeretnél olyan munkát végezni, amiben ösztönösen annyira jó vagy, hogy bátran kérheted el a méltó árat érte.

Ha nem tudod, hogy merre indulj, de mindenképp fejlődni akarsz. Csinálnád már, csak még nem tudod, mit. 🙂

„Tetszik, nagyon jó a hangvétele. Nagyon jó, hogy nem cicomázod, hanem belevágsz a lecsóba”

Dr. Németh Mariann, életmód-navigátor, író

Miben segít a könyv?

A vállalkozás, ami Neked lett kitalálva

Megtalálni azokat a tevékenységeket, amik nem csak pénzt hoznak, de szereted is. Amiről könnyen, lelkesen és büszkén tudsz mesélni. Ami a hétköznapokban a lehető legtöbb olyan tevékenységből áll, amit élvezel, és a legkevesebb nemszeretem feladat van benne. 🙂 Aminek a nagy célja eléggé fontos Neked ahhoz, hogy a rosszabb napjaidon is motiváljon.

„Eddig fel sem merült bennem, hogy van olyan foglalkozás, amit nem “gürcölős” munkaként élek meg, hanem hivatásként, amit imádok.”

Grebenár Kamilló

Ne legyél seggfejekkel körülvéve

És te magad se legyél az. 🙂 Hogyan segít a Te vállalkozásod abban, hogy minél kevesebb életunt zombi kóvályogjon a világban? Hogyan tudod magad körülvenni olyan emberekkel, akik között jól érzed magad? Mit szólnál ahhoz, ha megválogathatnád, vagy jobb fejjé tehetnéd a főnöködet, munkatársaidat, ügyfeleidet, családodat, barátaidat?

„Szandra fontosnak tartja a jó – értsd elégedettség és boldogság felé vezető pénzekereseti tevékenység – össztársadalmi hasznát. És tényleg, speciel szerintem igaza van.”

Fazekas Dóra, virtuális asszisztens, gyártásvezető, részletgazda

Lendület az induláshoz és újratervezéshez

Ha látod, mennyi lehetőséged van, akkor bátrabban mersz tervezni, és azt mondani: „na MOST belevágok valami újba, mert nem is olyan félelmetes, és lehet ezt okosan is.” Úgy tudsz valami újba kezdeni, hogy nem kell a nulláról indulnod, mert hasznosítod, amit eddig megtanultál és tapasztaltál.

„Ha ezt a könyvet előbb olvasom, akkor nem kellett volna félévig személyes VIP agymosást végezni rajtam, hogy merjek is vállalkozni.”

Sajti Károly, Online marketing automatizáló

Ne kelljen egy bizniszrobottá válnod

Nem szeretnél (vagy nem tudsz) bekerülni egy válallkozói darálóba, és végrehajtani a „tuti biznisz checklista” feladatait? Nyugi, nem kell. A könyvből megtudod, hogy mi a TE recepted, és segít rájönni, hogy TE mit akarsz. Így nem téged kell a vállalkozáshoz igazítani, hanem a vállalkozást szabnánk rád?

„Valami elképesztő az, ahogyan Szandra megfogja a vállalkozói lét kérdéseit, és ahogyan azokat folyamatosan előbukkanó, mindennapi, kézzelfogható példákon át illusztrálja. Nem is akárhogyan, természetes könnyedséggel, ironikus humorral, egyedi szófordulataival, amelyek szórakoztatóvá és befogadhatóvá teszik a témát.”

Marosi Mónika, Angol magántanár

Hozott anyagból dolgozunk

Felmérheted, hogy mik a gyengeségeid, erősségeid, milyen lehetőségeid és akadályaid vannak. Közben kapsz egy leltárt magadról, hogy mi az, amid már most megvan a vállalkozáshoz. Ezután már látszik az is, hogy mik azok a területek, ami érdemes fejleszteni, és mik azok a feladatok, amit messziről kerülnöd kell.

„Az tetszett benne, hogy elismeri az egyéni nehézségeket, korlátokat és ezzel együtt nyújt személyre szabott inspirációt”

Fazekas Dóra, virtuális asszisztens, gyártásvezető, részletgazda

Pénzt csak pénzből lehet? Nem.

Akkor miből? Eladhatod a tudásodat, a termékedet, a szolgáltatásodat, az ötletedet, a figyelmedet, a munkádat, az idődet és még sorolhatnám. Már most rendelkezel egy csomó hasznos dologgal, és valószínűleg nem is tudsz róla. A könyv és a munkafüzet segít előpiszkálni belőled ezeket a számodra észrevehetetlen, másnak viszont extra hasznos értékeket. Kiléphetsz az információbuborékodból, teljesen más szemszögből nézhetsz magadra, és észrevehetsz olyan dolgokat, megoldásokat, amit eddig nem láttál, pedig ott volt az orrod előtt. 🙂

„A könyv segített megtalálni az erősségeimet és azt, hogy ezeket hogyan hasznosíthatom. Pedig előtte azt se tudtam, hogy vannak erősségeim. :)”
Grebenár Kamilló

Önismeret, önfejlesztés, elakadások

Ha van olyan problémád, ami zavar az életedben, az kihatással lesz a vállalkozásodra is. Hogyan lehet ezeket „megjavítani”, kiküszöbölni, hogy ne akadályozzanak? Plusz azt is megtudod, hogy mik azok a tulajdonságaid, amik hibának tűnnek, pedig abban rejlik az erőd. Ezeket nem megszerelni kell, hanem a megfelelő helyen és módon hasznosítani.

„Anno nem gondoltam volna, hogy a különböző képzések és a mélyreható önismereti programok milyen durva szinten tudnak hatni a vállalkozói létre és úgy általában önmagam megtalálásban.
Konkrétan nem ismerem meg a 6-10 évvel ezelőtti énemet.”

Sajti Károly, Online marketing automatizáló

Lépésről lépésre haladni

Ne rögtön a családi vagyont tegyed be a “tuti bizniszbe”. És ne váltsd ki a vállalkozóit, az kb. a legutolsó lépés. Akkora lépésekkel haladj, ami elég biztonságos, de folyamatosan haladsz előre. Hogyan? Ebben segít a könyv. 🙂

„Volt néhány konkrét kimatekozós példa. Ez nagyon bejött. Nálam konkrétan életmentő lett volna, ha egy kockás papíron előre kiszámolom ezeket.”

Dr. Németh Mariann, életmód-navigátor, író

A helyed a világban

Megtalálhatod azt a helyet a piacon, ahol nincs versenytársad, mert ami neked ösztönből jön, másnak azt hatalmas erőfeszítés lenne leutánozni. Mindezt nem a szokásos piaci szempontok, hanem a Te személyiséged alapján. Hogy kell ezt elképzelni? Nem a kisvállalkozók könyvelője leszek, hanem a legkedvesebb, kutyabarát könyvelő; vagy a legfelkészültebb, tanulásmániás könyvelő; vagy az extrémsportokat szerető, leggyorsabb válaszidejű könyvelő. Majd ezután megnézzük, hogy ki az a piac, akit ez igazán értékeli.

„Vállalkozóként számos megerősítést kaptam benne, hogy jó az út, amin járok. Szandra jó pár éve eltüntette a begyöpösített programomat, hogy „csak a munkahely a biztos, a vállalkozás meg egy nagyon veszélyes dolog”, és végre elindítottam a saját vállalkozásom. A 0. pillanattól azzal foglalkozom, amit szeretek, olyan szabadságot és eredményeket éltem meg, hogy azóta is hálás vagyok neki.”

Sajti Károly, Online marketing automatizáló

Mit mondanak az olvasók?

Kinek ajánlják és miben segített nekik a könyv?

„tabudöntögető és szemfelnyitó a vállalkozással, vállalkozókkal kapcsolatban”

Dr. Németh Mariann, életmód-navigátor, író
„Mindenképpen ajánlom azoknak, akik nem találják a helyüket a munka világában és többre vágynak.”
Grebenár Kamilló

„tetszik, jó provokatív, de támogató”

Kurtán Klára, karrier-tanácsadó & coach

„Valami elképesztő az, ahogyan Szandra megfogja a vállalkozói lét kérdéseit, és ahogyan azokat folyamatosan előbukkanó, mindennapi, kézzelfogható példákon át illusztrálja. Nem is akárhogyan, természetes könnyedséggel, ironikus humorral, egyedi szófordulataival, amelyek szórakoztatóvá és befogadhatóvá teszik a témát.”

Marosi Mónika, Angol magántanár

„Kedvelem a nagyon lényegre törő és tűpontos leírásaid.”

Bartyik Kata, művész

„Ha ezt a könyvet előbb olvasom, akkor nem kellett volna félévig személyes VIP agymosást végezni rajtam, hogy merjek is vállalkozni. Ajánlom azoknak, akik nem akarnak más eldobható duracell nyuszija lenni.”

Sajti Károly, Online marketing automatizáló